bg_image
Tilldela
Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms. https://growinggrocery.se/ reserverar sig för eventuella prisfel.

Leverans
Vi skickar normalt beställningar inom 24 timmar efter beställningen, måndag till fredag. Den totala leveranstiden är normalt 1-5 dagar*, beroende på vilken tid på dagen beställningen gjordes och avståndet till leveransadressen, tar vissa platser (mycket få) två dagar att nå.

Om du inte hört något från transportören efter 5 arbetsdagar är det ditt ansvar att kontakta oss så spårar vi försändelsen innan den returneras.

Betalning
Tillsammans med Klarna och deras integrerade betalningslösning erbjuder vi säker och snabb betalning. Swish, kort & faktura.

Lagerfel
Vi gör allt för att våra lagersaldon ska vara 100 % korrekta. Vid lagersaldofel/kort bäst före datum kontaktar vi dig för att hitta en lösning som passar dig.

Garanterat bra dejt!

Vi garanterar bra bäst före datum. Om du är missnöjd med datumet på en produkt erbjuder vi gratis retur om produkten har kortare hållbarhet än 3 månader. Kontakta info@growinggrocery.se så hjälper vi dig.
Beställ recensioner
14 dagar efter ditt köp får du ett e-postmeddelande med en begäran om att lämna en recension på dina produkter. Ditt namn kommer att publiceras i samband med din recension. Svaret är frivilligt och om du inte vill få detta e-postmeddelande, lämna den informationen i "Anteckningar" i kassan.

Ångerrätten i allmänhet
Öppet köp gäller endast produkter som inte anses vara livsmedel. Öppet köp 14 dagar efter mottagen beställning. Produkten ska vara i oförändrat skick i originalförpackning med eventuella tillbehör.

Vid retur av andra produkter gäller följande
Returfrakt betalas av köparen. Vi kan ge returfrakt för 30 kr som dras av på returbeloppet, detta förutsätter att du har tillgång till din egen skrivare. Spara ditt leveranskvitto – kom ihåg att du står för returfrakten! Vid retur maila: info@growinggrocery.se för att få fraktsedel. Alternativt skicka försändelsen till: lögdansvagen 4, Stockholm, Sverige

Leveransförsening
Om onormala leveransförseningar uppstår kommer vi att meddela dig om detta via e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Vi förbehåller oss rätten att befria oss från all ersättning till kunden avseende leveransförseningar som uppstår på grund av transportör. Vi levererar endast inom Sverige.
Utskriftsfel
Vi kan inte garantera att alla bilder korrekt återspeglar produkternas faktiska utseende. Vi reserverar oss även för eventuella skriv- och tryckfel på denna webbplats. growinggrocery.se förbehåller sig rätten att justera eventuella prisfel.

Innehållsförteckningar
Vi gör allt för att innehållsförteckningen på webbplatsen ska vara korrekt. Om webbplatsens information skiljer sig från produktens, gäller informationen på produkten. Vid minsta tveksamhet eller om detta upptäcks, kontakta info@growinggrocery.se

Växande Dagligvarusverige
Organisationsnummer 9212240551 – Innehar en F-skattsedel och är livsmedelsgodkänd.